Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Sylvie Meis praat lovend over Estavana Polman: "Zij is een superwoman"

Sylvie Meis (42) heeft veel bewondering voor Estavana Polman (28), de nieuwe vriendin van haar ex Rafael van der Vaart (37). In een interview met mannenblad FHM vertelt Sylvie dat Estavana haar favoriete sportvrouw ter wereld is.

“Ik vind Estavana echt hét voorbeeld van toewijding”, zegt ze daarover. “Als je haar levensverhaal kent… wauw, wat een vrouw. Ze heeft ooit een gebroken rug opgelopen bij een ongeluk, maar is daar ijzersterk van teruggekomen. Ik vind haar beyond. Estavana is een superwoman.

Advertentie

Ook spreekt ze haar bewondering over haar ex Rafael uit, en diens sportprestaties. “Een jongetje uit Heemskerk die op vroege leeftijd debuteerde bij Ajax en het tot Real Madrid heeft geschopt en meer dan 100 interlands voor het Nederlands elftal heeft gespeeld. Waanzinnig. Maar aangezien Rafael niet meer actief is, zeg ik volmondig Estavana. Die vrouw is een fucking machine en I love it.”

Zoon Damián

Sylvies zoon Damián is woonachtig bij Rafael, Estavana en hun dochtertje Jesslynn in Denemarken. Daar wonen ze omdat Estavana handbalt bij de Deense club Team Esbjerg. Dat Sylvies vertelt “supergoed contact” te hebben met Estavana, vindt ze daarom ontzettend fijn. “Niet alleen voor ons drieën, maar vooral voor Damián.”

Zó zorgt Sylvie Meis dat ze zo slank blijft:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: FHM. Beeld: Brunopress

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien