Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Sylvie Meis reageert op haar ontslag door 'te blote jurk'

Laat het maar aan Sylvie Meis over om in de prachtigste, extravagantste jurken te verschijnen. Zo ook toen ze vorig jaar een belangrijk gala presenteerde.

Nu ziet ze die tv-klus aan haar neus voorbijgaan, om een opmerkelijke reden.

Advertentie

Dresden Semper Opera Ball
Het Dresden Semper Opera Ball is een van de grootse evenementen in Europa. In de vier uur durende Duitse tv-show wordt er klassieke muziek gespeeld en worden er prijzen uitgereikt aan sterren. Sylvie kreeg tot twee keer toe de eer om dit bal te presenteren. Maar dit jaar kan ze er dus naar fluiten. Waarom? Om haar kledingkeuze.

Blote jurk
Hans-Joachim Frey, de directeur van het gala, legt aan de Duitse krant Bild uit dat er klachten waarom gekomen op de outfits die Sylvie vorig jaar bij de presentatie droeg. “We waren eigenlijk heel tevreden met Sylvie Meis als presentator, maar ze droeg dit jaar jurken die zo diep uitgesneden waren dat het te onthullend was voor ons conservatieve publiek. Er was veel kritiek.”

Stomverbaasde Sylvie
Sylvie reageert stomverbaasd op haar ontslag. “Mijn jurk was misschien diep uitgesneden, maar ik heb daar geen klachten over gehoord”, laat ze weten. “De kritiek is niet aan mij medegedeeld.” De presentatrice is op z’n zachtst gezegd dan ook not amused over de bons die ze nu heeft gekregen. Ook de Duitse talentenshow Das Supertalent heeft Sylvie eerder al aan de kant gezet.

Oordeel zelf, dit is de jurk waar het allemaal over gaat:

Sylvie Meis Semper Opera Ball Dresden Libelle

Sylvie Meis onthult aan Libelle TV hoe ze haar huid zo jong houdt: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Bild. Beeld: Brunopress

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien