Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Sylvie Meis tuigt kerstboom weer op in spectaculaire outfit met torenhoge pumps

Het is een van kersttradities die elk jaar weer terug komt: presentatrice Sylvie Meis die haar kerstboom optuigt in een feestelijke outfit.

Sylvie Meis ziet er altijd goed uit dus ook als ze haar kerstboom gaat optuigen. Geen grijs huispak, maar een prachtige jurk en torenhoge hakken. Dat doet Sylvie elk jaar en ook dit jaar kon ze weer op verbaasde volgers rekenen. Bij het plaatje schrijft ze: ”Getting into the festive mood like. Can’t wait for Xmas but tonight it’s all about ‘pakjesavond’ a wonderful Dutch tradition❤️ #sinterklaas #pakjesavond #gezellig ❤️.” Uit de tekst blijkt dat ze vanavond ook Pakjesavond gaat vieren. Dat kan de feestelijke outfit verklaren. Sylvie zou Sylvie natuurlijk ook niet zijn als de jurk niet zou matchen met de kerstballen:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram.

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien