Libelle Zoomeravond in Blijdorp: nu maar € 10,- p.p.

Zoek binnen:

Sylvie Meis vertelt voor het eerst zelf over haar nieuwe liefde

De afgelopen weken werd er druk gespeculeerd over een eventuele nieuwe liefde van presentatrice Sylvie Meis en nu vertelt ze voor het eerst zelf ook over haar nieuwe vlam.

Sylvie bevestigde eerder al dat ze aan het daten is met de 29-jarige Nederlandse filmproducer Bart Willemsen. Toen vertelde ze niet meer over deze prille relatie, maar in haar column in Grazia spreekt ze nu wel over haar nieuwe vlam.

Advertentie

Berichtje
“Plotseling piepte er deze keer een superleuke text message binnen tijdens de repetities. Hoewel ik me in het hol van de leeuw bevond tussen mijn ‘vrienden’ van Bild, die allemaal meeluisteren als ik even niet op het podium sta, slaakte ik spontaan een vreugdekreetje”, schrijft ze in haar laatste column.

Gelukkig
“Nog voordat ik er erg in had, ging er een telefoontje naar de hoofdredactie: Sylvie heeft contact met iemand. Daarop werd direct mijn manager Marina gebeld. Marina vroeg mij of ik het standaard antwoord wilde geven: ‘Ja, ik date altijd’. Deze keer besloot ik om te zeggen: ‘Ja, ik date. En ik ben gelukkig’. Die woorden werden direct gelinkt aan iemand, maar zijn naam heb ik zelf nooit genoemd. Ik wil proberen om de situatie onder controle te houden. Uit respect voor mijn date en zijn familie.” Of Sylvie en Bart inmiddels ook echt een stel zijn, maakt Sylvie dus (nog) niet bekend. Het zou natuurlijk wel héél gezellig zijn als de twee dit jaar samen kerst kunnen vieren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Rolling with the dad #premiere #film #dylanhaegens #uitvoerendproducent #familie

Een bericht gedeeld door Bart Willemsen (@bratwilliams) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Grazia.nl. Beeld: ANP 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien