Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Sylvie Meis deelt vrolijke bikinifoto van haar vrijgezellenfeest

Hoewel Sylvie Meis en haar verloofde Niclas Castello hun huwelijk hebben uitgesteld, vierde de presentatrice wel vast haar laatste dagen als ‘vrijgezel’.

Haar vriendinnen uit Hamburg namen Sylvie mee voor een geheel verzorgd feestje in een luxe hotel.

Advertentie

Vrijgezellenfeest Sylvie Meis

Haar vriendinnen kennen Sylvie door en door. Niet alleen hebben ze 1 van haar favoriete hotels voor haar geregeld als verblijf voor het weekend, maar ook een roze limousine.

In een Instagram story laat Sylvie zien hoe ze met een kroontje en sluier op haar hoofd uit de limo hangt. In de auto liggen volop zoetigheden en uiteraard champagne.

De presentatrice post ook een foto bij het zwembad van het hotel. Zo poseert in een witte bikini bij een opblaasbare trouwring. “Bachelorette weekend in mijn favoriete spa hotel met mijn Hamburgse girlgang”, schrijft ze erbij.

Huwelijk Sylvie Meis en Niclas Castello uitgesteld

De Sylvie en Niclas zouden eigenlijk in juni trouwen, maar aan het Duitse blad Bunte vertelde Sylvie onlangs dat de huwelijksplannen vooralsnog zijn opgeschort. De 2 wilden elkaar het jawoord geven in het Italiaanse Florence, maar doordat dit land zo zwaar getroffen is door de coronacrisis, ging het grote evenement niet door.

“Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen, maar andere personen en ondernemingen worden momenteel harder getroffen dan wij”, aldus Sylvie.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Lees meer

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien