Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Terminaal ziek jongetje (8) brengt vol trots zijn moeder naar het altaar

Maxine wist niet of haar zieke zoon (8) lang genoeg zou leven om haar te zien trouwen. Het was dan ook extra speciaal dat hij haar naar het altaar bracht.

De 8-jarige Jack werd in de baarmoeder al gediagnosticieerd met een hartklepaandoening. Zijn ouders wisten bij zijn geboorte al dat hij niet lang te leven had. Jack was pas 5 dagen oud, toen hij al z’n eerste operatie van 16 uur had.

Advertentie

Wedstrijd
“Zijn toestand beïnvloedt heel ons leven”, legt Maxine uit. Ze heeft haar baan als tandarts opgegeven om voor Jack te zorgen. Hierdoor konden ze de bruiloft niet meer betalen en werd de trouwerij uitgesteld. Gelukkig wonnen ze 15.000 pond (16.700 euro) met een wedstrijd en konden Maxine en Michael alsnog trouwen.

Transplantatie
Jack heeft waarschijnlijk een harttransplantatie nodig om te kunnen overleven. “Er komt een dag dat Jack niet meer bij ons is. Het is namelijk niet zeker of hij wel een transplantatie kan krijgen. Maar je weet nooit wanneer die dag gaat komen.” Des te blijer is Maxine dat Jack bij haar bruiloft aanwezig kon zijn.

Emotionele dag
“Iedereen begon te huilen toen we binnenkwamen”, vertelt de emotionele Maxine. “Ook ik begon hard te huilen. Ik dacht eerlijk gezegd niet dat dit ooit zou gebeuren.” Maxine wist niet of haar zoon lang genoeg zou leven om de bruiloft mee te maken. “Ik ben zo trots op hem.”

Dansen
Normaal gesproken maakt hij gebruik van een rolstoel, maar op de grote dag slaagde hij erin om zijn moeder lopend naar het altaar te brengen. Hij slaagde er zelfs in om ’s avonds op het feest met zijn moeder op het nummer I love my life van Robbie Williams te dansen. Het was de mooiste dag van hun leven.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Sun. Beeld: iStock, Twitter

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien