Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Thomas Berge was in de race voor het Songfestival: "Ik zat bij de laatste 4"

Onlangs is bekend geworden dat zanger Jeangu Macrooy ons kikkerlandje gaat vertegenwoordigen op het Songfestival. Dit is natuurlijk hartstikke leuk voor Jeangu, maar waar winnaars zijn, zijn ook verliezers. Thomas Berge is één van die verliezers.

In RTL Boulevard laat Thomas weten dat hij ook graag namens Nederland aan het Songfestival mee wilde doen. Hij vroeg Jan Smit destijds om advies en die zei hem dat hij gewoon een liedje in moest sturen. Dat heeft Thomas gedaan en hij kwam ver. Maar net niet ver genoeg…

Advertentie

Laatste 4

“Ik zat bij de laatste 4!” vertelt de zanger. “Pas op de ochtend dat het nieuws naar buiten kwam dat Jeangu het was geworden, kreeg ik de mail waarin stond dat ik het niet geworden was.” Zelfs toen al naar buiten was gekomen dat de Nederlandse inzending met de letter J zou beginnen, was Thomas nog in de race.

Volgend jaar weer

Of de zanger heel erg teleurgesteld is? Dat valt wel mee. “Ik vind het leuk dat Jeangu het gaat doen, want hij komt net als ik uit Enschede.” En de zanger geeft niet op: “Volgend jaar ga ik precies hetzelfde doen, dan ga ik weer een liedje inzenden. Wel een ander liedje dan dit jaar.” aldus Thomas. En wat er dan met het liedje van dit jaar gebeurt? Dat liedje heet Lost en zal de zanger alsnog uitbrengen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien