Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Hier kun je het luisterboek dat Janine in GTST heeft geschreven in het écht beluisteren

Ook zo nieuwsgierig naar het boek dat Janine heeft geschreven in GTST? Goed nieuws: je kunt ‘m nu écht beluisteren.

Caroline de Bruijn, jawel, de enige echte Janine, heeft haar thriller namelijk ingesproken als luisterboek. In Meerdijk was vanavond te zien hoe ze haar boek Kwaad Bloed lanceert.

Advertentie

Rode envelop
Fans kunnen het hele verhaal beluisteren via Storytel, meldt RTL. Op gtst.nl/kwaadbloed kun je de eerste drie hoofdstukken alvast horen. En wat nu helemaal spannend is, is dat er bepaalde dingen uit het boek ook écht in Meerdijk gebeuren. Zo kun je alvast voorproeven van wat er allemaal nog gaat komen in de soap. De vraag is dus: voor welke ingrijpende gebeurtenissen uit Kwaad Bloed moeten de mensen uit Meerdijk vrezen?

Kwaad Bloed
De thriller Kwaad Bloed gaat over vier oud-vrienden die na jaren weer bij elkaar worden gebracht
nadat zij allen een rode envelop op de deurmat vinden. En laten die rode enveloppen nou nét ook in Meerdijk worden gespot… Elk hoofdstuk eindigt met een spannende cliffhanger, zoals je ook gewend bent van de soap zelf. Dat belooft een bloedstollend boek en een net zo zinderend verloop van de serie.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien