Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Tijl Beckand is besmet: "Ik heb het coronavirus en het is heel venijnig"

Presentator Tijl Beckand is er zeker van: hij heeft het coronavirus. Dat laat hij weten in een aflevering van de videoserie Quarantaine TV die hij samen met Ruben Nicolai en Ruben van der Meer maakt.

Tijl kreeg afgelopen woensdag voor het eerst last van symptomen, zo vertelt hij. Hoewel het woensdag 1 april was, maken de mannen direct duidelijk dat het niet om een 1 april-grap gaat.

Advertentie

Knietje

“Woensdagochtend begon het. En het gaat supersnel. In een uur weet je hoe laat het is en vanaf dat moment heb ik eigenlijk alleen maar geslapen”, vertelt Tijl. Hij legt uit hoe hij zich voelt: “Het is een gevoel alsof je een paar keer flink een knietje in je rug hebt gehad. Je bent een beetje traag, een beetje warrig. Je komt niet snel op namen en je vergeet wat je aan het doen bent. Wat de arts ook zei, het is een hele venijnige griep.”

Niet getest

Tijl weet alleen niet 100% zeker of hij het virus heeft, hij is namelijk niet getest. Toch is Tijl overtuigd door de gesprekken die hij had met een arts: “Je wordt heel goed geholpen en je gaat door een aantal vragen heen. Alle symptomen die ik heb, daarvan zei de dokter volmondig ja”, aldus de presentator.

Cruciaal moment

Hij neemt paracetamol en vitamine C in om van zijn klachten af te komen. “Met dit virus ga je na 5 dagen weer omhoog, of juist snel omlaag. Voor mij moet het maandagochtend echt beter gaan. Dat is wel een cruciaal moment”, vertelt hij. Ook laat hij weten dat het virus absoluut niet niks is: “Ik moet zeggen: ook qua griep, is dit wel mijn top 3 grieps, ooit.”

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl. Beeld: Brunopress

Lees meer

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien