Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Tim Douwsma maakt met prachtige foto bekend dat hij vader wordt

Tim Douwsma (31) maakt heuglijk nieuws bekend: hij wordt vader! De zanger verwacht zijn eerste kindje met jeugdliefde Elske (30).

“In woorden niet uit te drukken hoe dankbaar en gelukkig wij zijn met dit wonder”, schrijft de papa in spe bij een foto waarop Elskes bollende buik al goed te zien is.

Advertentie

Tranen van geluk
De spannende eerste 3 maanden zijn voorbij, verklapt hij aan De Telegraaf. “Toen de rest die we deden positief bleek te zijn, konden we het nauwelijks geloven. Klopte het echt? Moesten we de gebruiksaanwijzing anders nog eens lezen of we het wel goed hadden gedaan?” Maar het klopte, dus. Écht. “‘Wow’, schreeuwde ik uit. We vlogen elkaar in de armen en begonnen spontaan van geluk te huilen. Dat moment vergeet ik nooit meer.”

Beppe
Tims ouders zijn door het dolle heen. “Mijn moeder vraagt al een paar jaar: ‘Tim, wanneer maak je mij nou beppe?’, dat is oma in het Fries. Toen ik het vertelde, werd ze helemaal emotioneel. ‘Dit is het mooiste cadeau dat je mij ooit zal kunnen geven’. Dat was zo mooi om te horen van je moeder.”

Heel heel heeeel Dankbaar 😍🙏🏻 #grateful #love #travel #curacao #dushi

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram, De Telegraaf. Beeld: ANP

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien