Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Tim Hofman raakt kijkers 'DWDD' met emotionele brief aan z'n moeder in de zorg

Tim Hofman schreef een ode aan zijn moeder en collega’s in de zorg die vechten tegen het coronavirus en las deze brief voor in DWDD. Kijkers waren diep geraakt.

“Mijn moeder werkt op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis”, legt Tim aan Matthijs van Nieuwkerk uit. “Daar komen onder andere mensen binnen die besmet zijn met het coronavirus. Mijn moeder doet dit werk al 40 jaar. Opeens besefte ik vorige week dat mijn moeder met al haar collega’s in de frontlinie staat van de oorlog die gevoerd wordt daar.”

Advertentie

Moederskindje

Hij is dan ook ontzettend trots op z’n moeder en schreef speciaal voor haar en al haar collega’s in de zorg een brief. Woensdagavond las hij de brief voor aan tafel bij Matthijs in de lege studio van DWDD: “Lieve ma, ik ben 31 en ik zit hier als volwassen man met een volwassen carrière in een volwassen huis. Maar ik voel me meer een moederskindje dan in de afgelopen 20 jaar. Ik voel me zoon van een onsterfelijke ouder, zoals ik dat zag als kind.”

Mensenlevens redden

“Terwijl ik hier thuis stukjes zit te tikken en podcasts opneem of gewoon wacht tot dit voorbij is, want meer kan en mag ik niet doen, sta jij met je 163 centimeter op je 59e bewapend met je kunnen en je mondkapje in de frontlinies in het ziekenhuis mensenlevens te redden”, gaat Tim verder.

Onschatbare waarde

Hij legt ook uit dat hij het soms beschamend vindt dat het op iedere verjaardag weer over zijn werk gaat. “Maar beloof me dat jíj nooit meer bescheiden bent over wat jij doet”, zegt hij. “Ma, loop op verjaardagen alsjeblieft leeg over wat je doet. Ma, laat ons weten wat de onschatbare waarde is van jou en je collega’s.”

Zijn woorden raken de kijkers thuis. “Diep geraakt door de brief van Tim. Zo mee eens, respect voor al die ‘soldaten’ in de ziekenhuizen die strijden voor onze gezondheid”, schrijft een kijker bijvoorbeeld op Twitter.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien