Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Toestand shorttrackster Lara van Ruijven nog altijd kritiek

Het gaat helaas nog steeds niet goed met Lara van Ruijven (27). De toestand van de shorttrackster, die ernstig ziek in een Frans ziekenhuis ligt, is nog altijd kritiek. Dat heeft schaatsbond KNSB  vrijdagavond laten weten.

Er heeft zich de afgelopen dagen geen verandering voorgedaan in het ziektebeeld. Lara ligt nog steeds op de intensive care, waar ze in een kunstmatig coma wordt gehouden.

Advertentie

Complimenten voor zorgpersoneel

De staf van de Nederlandse shorttrackselectie én haar familie zijn zeer te spreken over de betrokkenheid en toewijding waarmee artsen en verplegend personeel haar verzorgen. Zij noemen die ‘bewonderenswaardig’.

Auto-immuunreactie

Lara verbleef met de nationale shorttrackselectie in Font Romeu, toen ze eind vorige week plotseling met gezondheidsklachten werd opgenomen in het ziekenhuis.  Een auto-immuunreactie leidde tot ernstige complicaties, waaronder inwendige bloedingen. Begin deze week moest Lara twee keer worden geopereerd.

Blijven trainen

Het is voorlopig de bedoeling dat het shorttrackteam het trainingskamp in Font Romeu afmaakt. Op die manier blijven de rijders ook enigszins in de buurt van hun zieke teamgenoot.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws. Beeld: Brunopress

Lees meer

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien