Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Tommie Christiaan en vriendin Jamie verwachten eerste kindje samen

Musicalacteur Tommie Christiaan en zijn vriendin Jamie Dors krijgen een kindje. Dat maakte de 34-jarige Christiaans bekend op Instagram.

Het stel is vandaag precies twee jaar samen en vond dat een mooie gelegenheid om het babynieuws bekend te maken.

Advertentie

Grootste wens

‘Onze grootste wens komt uit en we zijn zo dankbaar en gelukkig dat we dit mogen meemaken’, schrijft hij op Instagram. ‘Het gaat super goed met Jamie en we genieten heel erg va de zwangerschap.’ De musicalacteur deelt ook een filmpje waarin hij en Dors het nieuws van de zwangerschap bekend maken aan familieleden, die dolenthousiast reageren.

Christiaan doet geen uitspraken over wanneer Dors is uitgerekend.

Relatie

In september 2018 bevestigde Christiaan zijn relatie met zijn On Your Feet-collega Dors, die een jaar eerder als danseres in de videoclip bij Christiaans single Alles Wat Ik Voor Me Zag te zien was. Kort daarvoor verbrak Christiaans zijn relatie van zeven jaar met zijn collega Michelle Splietelhof, met wie hij een zevenjarige dochter heeft.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien