Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Toprak Yalciner deelt snoezige foto's voor eerste verjaardag zoontje Miro

Hiep, hiep, hoera! Miro, het zoontje van Toprak Yalciner, is vandaag jarig. Om zijn allereerste verjaardag te vieren, deelt de actrice een paar lieve foto’s.

“Miro Cem, 1! Gefeliciteerd mijn allerliefste. Je bent zoveel meer dan ik kan uitdrukken in woorden…”, schrijft Toprak bij de kiekjes.

Advertentie

Guitig mannetje
De eerste foto is vlak na zijn geboorte geschoten. Het kleine mannetje is in dromenland en ligt onder een blauw warm dekentje. De andere 2 foto’s zijn verderop in het jaar gemaakt. Hij zwaait naar de camera en ligt helemaal in een deuk. Wat een guitig mannetje!

Liefde
En blijkbaar is het een echte aanpakker. Hij wil volgens Toprak alles zelf doen. “Je hebt ons verrijkt en doet ons verbazen. Zoals het feit dat je al kan lopen op je eerste verjaardag. Je wil veel en kan veel. Wij helpen jou totdat je het zelf kan. Wij houden ondenkbaar veel van jou!” Toprak en haar vriend Mats zijn al 5 jaar samen. Hun liefde werd in juli 2018 bezegeld met zoontje Miro Cem.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien