Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

O jee, op déze datum ligt het treinverkeer en ov in grote steden plat

Reis jij regelmatig met het openbaar vervoer? Dan is het verstandig om even je agenda erbij te pakken. Op dinsdag 28 mei leggen werknemers bij de NS namelijk de hele dag hun werk neer.

Ook het stadsvervoer in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zal op deze dag gaan staken voor een beter pensioen, zo melden de bonden.

Advertentie

Reizigers de dupe
De NS betreurt de door hen aangekondigde 24-uursstaking op het spoor. “Dit zou zeer ingrijpend zijn voor onze reizigers. Zij worden hiermee de dupe van een conflict waar NS geen partij in is”, zo laat de vervoerder weten. De spoorwegen bekijken momenteel wat de gevolgen zijn van de staking en hoe ze reizigers zo goed mogelijk kunnen informeren.

Libelle Zomerweek
Ben jij van plan om op 28 mei naar de Libelle Zomerweek te gaan? Hou er dan rekening mee dat het moeilijk is om met de trein of het openbaar vervoer naar het Almeerderstrand te reizen. Kom dus met de auto of probeer met iemand anders mee te rijden.

2 tickets Libelle Zomerweek met korting
2 tickets Libelle Zomerweek met korting
39,90 33,90
Bestellen!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien