Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Wauw! Zo ziet Trijntje Oosterhuis er nú uit in haar iconische rode jurk

Het is haar gelukt! Trijntje Oosterhuis verscheen zaterdagavond tijdens haar jubilieumconcert in de Ziggo Dome in de iconische rode jurk. Deze jurk droeg de zangeres 23 jaar geleden tijdens de opening van de Amsterdam ArenA.

In januari liet Trijntje weten dat ze één doel voor ogen had voor haar jubilieumconcert op 30 maart in de Ziggo Dome en dat was dat ze in de superstrakke, iconische rode jurk van de opening van de ArenA in Amsterdam 1996 zou passen.

Advertentie

Hulp
Daarvoor moest Trijntje flink aan de bak. Ze heeft er dan ook ontzettend hard voor getraind. De zangeres heeft zelfs de hulp ingeroepen van de fitte en sportieve Wendy van Dijk. En dat heeft zo te zien z’n vruchten afgeworpen, want het is haar gelukt! De beelden zijn fantastisch. Wat een prestatie!

Zó zag Trijntje er in 1996 uit in de prachtige rode jurk:

Zó ziet Trijntje er nu uit in de superstrakke, iconische rode jurk:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wendy heeft mij met haar @disqtraining club uitgedaagd om te trainen tot ik de @johancruijffarena JURK van ruim 23 jaar geleden weer aan pas!! 🙈👊🏽👍🏽 over 70 dagen in de @ziggodome! 30 maart. Ik heb nog 70 dagen vanaf NU! Wil jij ook mee trainen en deze uitdaging met ons aan gaan?! En kans maken op een abonnement op deze disq training ? Elke dat 10 minuten om het doel te bereiken! Misschien lukt het jou ook om een mooi kledingstuk weer aan te passen van een lange tijd geleden?! Stuur dan een foto in van het kledingstuk en je motivatie om mee te willen doen naar winactie@trijntje.nl! Wees er snel bij want we hebben een beperkt aantal abonnementen te verdelen! Als het je lukt?! Krijg je uiteraard ook een kaartje voor mij jubileum concert in de ziggodome! 30 maart OMG nog maar 70 dagen!! #fitinjeoutfit #wendysdisqclub #ziggodome #jubileum #alizonne

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien