Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Trijntje Oosterhuis vertelt over haar rol in de musical van prinses Amalia

Vorige maand kwam naar buiten dat prinses Amalia de schoolmusical van het Christelijk Gymnasium Sorghvliet zou hebben geschreven. Veel meer wisten we toen nog niet, maar nu doet Trijntje Oosterhuis een boekje open.

Mocht je je afvragen wat Trijntje hiermee te maken heeft: zij zal de rol van ‘Fee Trijntje’ spelen in de musical, die in december eenmalig te zien is in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Dat zij werd gestrikt, komt niet zomaar uit de lucht vallen. De zangeres koestert al jaren een warme band met de Oranjes.

Advertentie

Schoolproject
In Veronica Magazine doet ze deze week een klein boekje open. De zangeres vertelt: “Het is een schoolproject en ik heb haar beloofd om een liedje te komen zingen.” Toch mag Trijntje niet in detail treden over de betrokkenheid van Amalia. Of ze het podium zal betreden, kan ze dan ook niet bevestigen: “Ik weet niet precies wat Amalia gaat doen”, aldus Trijntje.

Bijzondere band
Dat Trijntje een bijzondere band met de leden van het Koningshuis heeft, is geen geheim. Zo zong ze op het huwelijk van Constantijn en Laurentien en is ze vaste gast op de verjaardagen van de Oranjes. “Als je in een periode van 20 jaar bij elkaar op verjaardagen komt en zodoende ook de rest van de familie ziet, dan bouw je een geschiedenis op”, laat de zangeres weten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP Foto

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien