Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Trijntje openhartig over lichaam: 'Ik haal zelfvertrouwen uit andere dingen'

Trijntje Oosterhuis zit momenteel hartstikke lekker in haar vel. Ze heeft een nieuw album, een nieuwe look en vond haar passie terug. 

Na een moeilijke periode is Trijntje weer helemaal terug. Voor het eerst heeft ze een Nederlandstalig album gemaakt en dit is gelijk ook haar persoonlijkste album ooit.

Advertentie

Twijfelen
Ze zingt over het moederschap, de relatie met haar ouders, haar scheiding en haar nieuwe geluk. Zo gaat Mijn hart bijvoorbeeld over een periode waarin ze haar liefde voor het zingen kwijt was en alles ging twijfelen. “Ik verafschuwde de zangeres in mij, dacht: als dit dan de prijs is die mijn kinderen ervoor moeten betalen, laat het stomme zingen maar zitten dan”, vertelt Trijntje in een interview met Veronica MagazineZe heeft het over de scheiding met haar ex-man.

Iconische rode jurk
Maar je kunt niet zomaar stoppen. “Het leven gaat door, je werk gaat door”, vertelt ze. Gelukkig heeft ze het zingen weer helemaal opgepakt en zit ze veel beter in haar vel. Ook vliegt de ene na de andere kilo eraf. Ze had een doel voor ogen en dat was opnieuw in haar iconische rode jurk passen. En het is haar gelukt. Tijdens haar jubileumconcert eind maart stond ze op het podium in dé jurk.

Zelfvertrouwen
Toch is ze nooit onzeker geweest over haar lichaam. “Ik hou ook van mijn lijf als ik niet heel slank ben”, zegt ze. “Ik zou bijna zeggen: het is voor iedere vrouw goed om tijdelijk iets te dik te zijn, want dan moet je je zelfvertrouwen uit andere dingen halen, die er veel meer toe doen dan de buitenkant.” En zo is het!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Veronica Magazine. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien