Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Hartverscheurend: trouwe hond volledig in paniek nadat hij is achtergelaten

De Britse dierenbescherming heeft hartverscheurende beelden vrijgegeven van een Stafford die een wanhopige poging doet om de auto van zijn eigenaar weer in te klauteren nadat hij vlak voor Kerstmis is gedumpt.

Op de video is te zien hoe de man de mand van de hond op straat slingert en snel naar de auto rent om weg te rijden. De trouwe viervoeter heeft geen flauw benul wat er aan de hand is en probeert met man en macht de auto weer in te klauteren.

Advertentie

Paniek
Maar dit lijkt de eigenaar koud te laten en rijdt vervolgens weg. Totaal in paniek probeert de hond zijn baasje nog achterna te rennen maar keert na een verwoede poging toch weer terug. Uiteindelijk is de hond door een voorbijganger in zijn mandje gevonden.

Dierenartsen hebben hebben hem nu de naam Snoop gegeven. Gelukkig heeft het arme beestje ondertussen een nieuwe blijvende familie gevonden, vlak voor Kerstmis.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: ntd.com. Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien