Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Vrouwen met deze naam maken de meeste kans om te trouwen in 2018

Wil jij niets liever dan een trouwjurk uitkiezen, maar is hij nog steeds niet op zijn knieën gegaan?  Met dit simpele sommetje kun je uitrekenen hoe groot de kans is dat je in 2018 trouwt.

BEKIJK OOK: Tessa past 4 bijzondere trouwjurken. Welke zou jij kiezen? 

Advertentie

We kunnen natuurlijk niks beloven en om teleurstellingen te voorkomen houden we graag een slag om de arm, maar je kunt uitrekenen of je in 2018 gaat trouwen. Of in ieder geval hoe groot die kans is.

Populairste meisjesnamen
Het werkt als volgt: in Nederland trouwen vrouwen volgens het CBS gemiddeld op hun 34e. Als je volgend jaar 34 wordt, ben je in 1984 geboren. En dit waren dat jaar de populairste meisjesnamen in Nederland:

 1. Linda
 2. Maria
 3. Johanna
 4. Kim
 5. Wendy
 6. Suzanne
 7. Sanne
 8. Esther
 9. Chantal
 10. Anna
 11. Laura
 12. Marieke
 13. Joyce
 14. Daniëlle
 15. Elisabeth

Staat jouw naam ertussen? Begin dan maar vast met dromen over je grote dag! 😉

Bron: CBS, SVB, Vernoeming.nl. Beeld: iStock

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien