Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Vrouw weet met briljante truc haar gezin te redden van brand

Bij de grote brand die woedde in een flat in Londen deze week, wist een vrouw met een ontzettend slimme truc haar gezin te redden.

De brandweer vindt de actie van de Britse Natasha Elcock verbazingwekkend goed. Ze roemen haar voor haar uitgevoerde plan.

Advertentie

Koud houden
Natasha zat vast op de 11e verdieping van het flatgebouw in Londen, de Grenfell Tower, die volledig in brand stond. Ze konden geen kant uit. Maar toch had Natasha een goed idee. Ze liet namelijk haar badkamer vollopen met water. Ze zette alle kranen aan en liet alles onder water stromen, zodat haar appartement koel bleef en het vuur zich daar niet kon verspreiden. “We hebben onze dochter van 6 op de natte vloer gezet. Het was echt beangstigend.”

Rook
Pas na 1,5 uur in angst zei de brandweer dat ze hun woning mochten verlaten. Dat werd heel lastig, want haar deur was te heet om vast te pakken. De brandweer redde hen daarom alsnog uit het huis en omdat ze rook hadden ingeademd, werden ze overgebracht naar het ziekenhuis.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Unilad. Beeld: Facebook

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien