Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Vrouw weet met briljante truc haar gezin te redden van brand

Bij de grote brand die woedde in een flat in Londen deze week, wist een vrouw met een ontzettend slimme truc haar gezin te redden.

De brandweer vindt de actie van de Britse Natasha Elcock verbazingwekkend goed. Ze roemen haar voor haar uitgevoerde plan.

Advertentie

Koud houden
Natasha zat vast op de 11e verdieping van het flatgebouw in Londen, de Grenfell Tower, die volledig in brand stond. Ze konden geen kant uit. Maar toch had Natasha een goed idee. Ze liet namelijk haar badkamer vollopen met water. Ze zette alle kranen aan en liet alles onder water stromen, zodat haar appartement koel bleef en het vuur zich daar niet kon verspreiden. “We hebben onze dochter van 6 op de natte vloer gezet. Het was echt beangstigend.”

Rook
Pas na 1,5 uur in angst zei de brandweer dat ze hun woning mochten verlaten. Dat werd heel lastig, want haar deur was te heet om vast te pakken. De brandweer redde hen daarom alsnog uit het huis en omdat ze rook hadden ingeademd, werden ze overgebracht naar het ziekenhuis.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Unilad. Beeld: Facebook

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien