Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

'De TV kantine' brengt bijzondere ode aan 'De wereld draait door'

Vrijdagavond 27 maart wordt de laatste aflevering van De wereld draait door uitgezonden. Na 15 jaar gooit presentator Matthijs van Nieuwkerk de handdoek in de ring en houdt hij op met het programma. Om hierbij stil te staan brengt De TV kantine een ode aan het actualiteitenprogramma.

Vorige week werd RTL Boulevard op de hak werd genomen in De TV kantine. Nu is het de beurt aan De wereld draait door.

Advertentie

Waardig afscheid

Om Matthijs van Nieuwkerk een waardig afscheid te bieden, worden de bekendste gasten uit De wereld draait door nagedaan door allerlei bekende acteurs en actrices van Hollandse bodem. Zo kruipt niemand minder dan Ramses-acteur Maarten Heijmans in de huid van Matthijs en doet Carlo Boszhard Matthijs’ vaste tafelgenoot Marc-Marie Huijbregts na.

Andere gasten

Maar er komen nog meer bekende gezichten uit de praatshow voorbij. Sonja Barend wordt nagedaan door Ilse Warringa, Buddy Vedder zet in de TV Kantine zijn beste persiflage van Splinter Chabot neer en Angela de Jong wordt gepersifleerd door Irene Moors. Het item uit de persiflage-show van Carlo Boszhard (50) en Irene Moors (52) is donderdagavond op televisie te zien, om 20:30 uur bij RTL4.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien