Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Bij deze tweelingen kun je precies zien wat roken aanricht - 1 rookte wel en 1 niet

We weten natuurlijk allemaal allang dat roken echt niet goed is voor je gezondheid, maar de dingen die veranderen aan je uiterlijk zijn wat minder bekend.

Deze foto’s van tweelingen waarvan de een wel van rookt en de ander niet, laten die veranderingen goed zien.

Advertentie

Op de foto’s is goed te zien wat het effect van roken is op je gezicht, haar en tanden. Als je eenmaal weet waar je op moet letten, pik je de roker van de twee er zo uit.

Ogen
Aan de ogen kun je goed zien welke van deze 2 mannen de roker is. De man op de rechterfoto is der roker en dat kun je zien aan zijn kleinere, meer ingevallen ogen en de rimpels op zijn gezicht. Daarnaast heeft hij duidelijk minder haar dan zijn broer. Dat is een effect van roken dat nog niet veel mensen kennen.

Rimpels
Op deze foto is het misschien minder goed te zien, maar is de roker op de linkerfoto te zien. Zij heeft meer rimpels op haar voorhoofd, onder haar ogen en rond haar neus.

Verschillen
Inmiddels kun je het misschien al wel raden door de rimpels en de verschillen in het haar; de zus op de rechterfoto is de roker van de twee.

16 jaar
Op deze foto zijn de verschillen heel goed te zien. De vrouwen zijn precies even oud, maar door het roken ziet de een er veel ouder uit dan de ander. De vrouw op de rechterfoto rookt al 16 jaar en dat zorgt ervoor dat haar huid er minder goed uitziet dan de huid van haar zus. Ook zien haar lippen, ogen en haar er minder goed uit.


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Health.good.is. Beeld: Twitter.

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien