Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Bijzonder: identieke tweelingzussen trouwen met identieke tweelingbroers

De identieke tweelingzussen Brittany en Briana hebben allebei de liefde van hun leven gevonden. Héél toevallig waren dit de twee identieke tweelingbroers Josh en Jeremy en vierden ze samen een ‘dubbele sprookjesceremonie’. 

De koppels leerden elkaar kennen op het festival Twins Days in Twinsburg. Precies een jaar later zijn ze ook op dit speciale festival voor tweelingen getrouwd tijdens een dubbele bruiloft. Ze noemden deze bruiloft ook wel: ‘Our twinsane wedding‘.

Advertentie

Partner wisselen
En of dat nog niet genoeg is, woont het viertal ook nog samen om één dak. “De eerste paar maanden na het huwelijk zijn als een wervelwind van plezier voorbijgegaan. We zijn er zo snel aan gewend geraakt om getrouwd te zijn en met z’n vieren samen te wonen”, vertelt Briana. Ze krijgen wel veel vragen over hun leefsituatie. “De meeste mensen vragen of we weleens van partner hebben gewisseld. Maar we hebben afgesproken dit nóóit te doen”, lacht ze.

Samen zwanger worden
Trouwen met een identieke tweeling was altijd al een droom voor ze. Maar het viertal heeft nu ook plannen om tegelijkertijd een gezin te proberen te stichten. “We hopen rond dezelfde tijd zwanger te zijn”, zegt Brittany. “En als we zwanger zijn, gaan we terug naar de plek van onze huwelijksreis en doen we een kleine reünie daar”, voegt Briana er nog aan toe.

Tv-show
Ook de mannen zijn dankbaar dat ze dit allemaal mogen meemaken. Jeremy: “Dat het Josh en mij is gelukt om met de tweelingzussen van onze dromen te trouwen en met z’n allen nu samen te kunnen wonen is echt geweldig.” Op dit moment wordt er van het bijzondere leven van Brittany, Briana, Jeremy en Josh een tv-serie opgenomen voor de Amerikaanse zender TLC en heet uiteraard: ‘Our twinsane wedding’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Most adorable Royal twin-train-bearers! #adorable

Een bericht gedeeld door Brittany & Briana Salyers (@salyerstwins) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Sun. Beeld: Instagram, iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien