Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Twitter gaat los op terugkeer van Marco Borsato bij 'The Voice Kids'

Hoewel de opnames van het programma ‘The Voice Kids’ al plaatsvonden vóórdat het nieuws over Marco Borsato’s scheiding bekend werd gemaakt, blijken veel kijkers de zanger toch met andere ogen te zien. Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kwam de ene na de andere negatieve tweet over Marco voorbij.

Zijn affaire met Iris de Hond blijkt voor veel kijkers voor een ander beeld te hebben gezorgd.

Advertentie

“Verkeerd voorbeeld!”

Hoewel er ook onschuldige woordgrapjes voorbij kwamen (“Ach laat hem, hij doet geen Hond kwaad”) waren er ook veel boze reacties te zien. Zo schrijft iemand: “Waarom doet die vreemdganger mee aan een onschuldig kinderprogramma? Verkeerd voorbeeld! Wat moeten die onschuldige kindertjes hier wel niet van denken? Dat het heel normaal is om buiten de deur te pissen? Weg met die door de mand gevallen, mr nice guy!” aldus de Twitteraar.

Geen warm onthaal

Toch zijn er ook mensen die het voor de zanger opnemen. Zo tweet iemand: “Heeft niks met elkaar te maken. Wat hij in zijn leven doet moet hij weten. Kinderen begeleiden met hun droom staat daar los van. Vreemdgaan is verdrietig maar geen strafbaar feit ofzo.” Al met al kon Marco niet bepaald rekenen op een warm onthaal, zo blijkt wel uit de rest van de tweets:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: Brunopress

 

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien