Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Twitter gaat los nadat poserende prinses Alexia ook dit fotomoment niet onbenut laat

Voor de fotosessie op Koningsdag (of beter gezegd: Woningsdag) heeft het Koninklijk gezin zomerse outfits uit de kast getrokken. Één iemand viel daarbij bijzonder in het oog. De 14-jarige prinses Alexia deed alle hoofden draaien door haar imposante poses.

Maandagmorgen werd het gezin op het bordes van Paleis Huis ten Bosch gefotografeerd. Waar Willem-Alexander, Máxima, Amalia en Ariane vrolijk dezelfde blik houden, verandert prinses Alexia van houding terwijl ze zwoel in de camera kijkt.

Advertentie

Holland’s Next Top Model

Wanneer het gezin weer naar binnen gaat, draait Alexia zich nog eens om voor een pose. ‘Nu al Holland’s Next Top Model’, klinkt het op Twitter. Ondanks dat ze nog maar veertien lentes jong is, weet ze zich dus al prima in dee publiekslievelingrol te werken.

Niet gediend

Toch vinden andere Twitteraars het geen pas geven om een meisje van 14 jaar zo te bejegenen. ‘Tweet daar ook naar. Ik dank u’, schrijft iemand verontwaardigd.

Instagramaccount

Als het zusje de kroonprinses, weet Alexia toch haar plek in de spotlight te vinden. In het buitenland wordt ze vaak vergeleken met de Britse prinses Margaret, het uitbundigere jongere zusje van koningin Elizabeth. Alexia poseert tijdens officiële fotomomenten als een ware superster en heeft naar verluidt al tijden een Instagramaccount onder de cryptische naam @f_4_u2. Daar deelt ze foto’s op van outfits en accessoires en klinkt de biografietekst van het account: ‘I don’t do fashion… I am fashion ~ Coco Chanel.’

Het gevoel voor mode heeft ze niet van een vreemde. Dit zijn moeder Máxima’s meest verrassende Koningsdagconcert-outfits door de jaren heen:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: Brunopress

Lees meer

Iris tegen Hugo: “Bij elke speech van Rutte rolden de tranen over m’n wangen”

Hugo Borst Libelle

Hugo Borst en Iris Koppe zijn beiden schrijvers maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden én gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, politiek, sex, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen en geven openhartig antwoord.

I: "Ik zeg het niet graag, maar je had gelijk."
H: "Waarin nu weer?"
I: "Die tent op het dakterras was een aanfluiting."
H: "Hahaha."
I: "Kijk, hij paste prima. Qua wind en regen viel het ook wel mee. We hadden hem met scheer

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien