Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Twitteraars raken niet uitgepraat over Bastiaan en Milou in BZV

Zondagavond spatte de spanning van het beeldscherm af tijdens Boer Zoekt Vrouw. En niet alleen omdat verschillende deelnemers hun koffers inpakten. Ook vanwege het momentje dat Milou en Bastiaan deelden in de schuur.

Let op: dit artikel kan spoilers over de aflevering bevatten.

Advertentie

Privédates

Nadat Bastiaan in de aflevering van vorige week zijn dames een dag lang aan hun lot overliet, besloot hij het goed te maken. Beide dames mochten een privémomentje met hem spenderen. Eerst nam hij Elise mee naar de plek waar hij opgroeide. Daar sprak Elise haar gevoelens uit: ze werd onzeker van de chemie die ze dacht te zien tussen Bastiaan en Milou. En Bastiaan ontkende daar weinig van. “Ik houd ervan als iemand echt met me flirt”, geeft hij toe.

Bastiaan en Milou

Vervolgens gaat Bastiaan op privédate met Milou en daar spat de chemie bijna letterlijk van het stel af. Bastiaan besluit om samen met Milou in de schuur te gaan lassen en het wordt behoorlijk intiem. Subtiel houdt hij haar handen vast om haar te helpen bij het lassen van haar naam in een stuk staal. Vervolgens doet Milou de enorme beschermingshelm iets omhoog om met Bastiaan te praten. Ze vindt hem leuk, maar twijfelt over de afstand.

Zoenen?

Een lastig gesprek volgt, maar met het nodige geflirt. Milou en Bastiaan lijken hun blik niet van elkaar te kunnen houden en hun gezichten komen steeds dichterbij. Gaan ze zoenen?, vragen alle kijkers zich online af. Alleen is er 1 probleempje. Milou lijkt met haar helm net een personage uit een futuristische actiefilm en kan met het ding onmogelijk bij Bastiaan komen. Twitter gaat los over de absurde scène, de spanning en de blokkade van Milou.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Kro-ncrv.

 

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien