Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Fitgirl-uitspraken van Sonja Bakker wekken verbazing

Afslankgoeroe Sonja Bakker heeft net haar 25ste boek gepubliceerd en is weer voorzichtig aan het daten. In een interview in Vrouw afgelopen weekend deelt ze haar gedachten over man-vrouw-verhoudingen.

En met die uitspraken doet Sonja op sociale media wel wat stof opwaaien. Het gaat allemaal om het antwoord op de vraag wat zij van fitgirl-trend vindt:

“Wat vind jij nou van die hele #fitgirl-trend? Die meiden die afvallen en doortrainen tot ze van die gespierde spijkers zijn?”
Sonja: “Dan ga ik even terug naar de basis, naar de oertijd: een vrouw moet zacht zijn, vanbinnen en vanbuiten.” Oké, daar kunnen we wel inkomen. Een man mag best lekker groot en stevig zijn, vindt Sonja. Dat geldt – als het aan haar ligt – niet voor vrouwen.  “Als ik een strak wasbordje heb en helemaal gespierd ben, denkt die man toch: hier kan geen kind meer uitkomen? Het is niet natuurlijk”, zegt de schrijfster.

Advertentie

Lekkere hapjes
In plaats van zich helemaal af te trainen, kan een vrouw zich volgens Son beter bezig houden met lekker eten. “Een vrouw hoort – letterlijk – in de keuken lekkere hapjes te maken,” aldus Sonja.

 

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Vrouw. Beeld: ANP

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien