Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Fitgirl-uitspraken van Sonja Bakker wekken verbazing

Afslankgoeroe Sonja Bakker heeft net haar 25ste boek gepubliceerd en is weer voorzichtig aan het daten. In een interview in Vrouw afgelopen weekend deelt ze haar gedachten over man-vrouw-verhoudingen.

En met die uitspraken doet Sonja op sociale media wel wat stof opwaaien. Het gaat allemaal om het antwoord op de vraag wat zij van fitgirl-trend vindt:

“Wat vind jij nou van die hele #fitgirl-trend? Die meiden die afvallen en doortrainen tot ze van die gespierde spijkers zijn?”
Sonja: “Dan ga ik even terug naar de basis, naar de oertijd: een vrouw moet zacht zijn, vanbinnen en vanbuiten.” Oké, daar kunnen we wel inkomen. Een man mag best lekker groot en stevig zijn, vindt Sonja. Dat geldt – als het aan haar ligt – niet voor vrouwen.  “Als ik een strak wasbordje heb en helemaal gespierd ben, denkt die man toch: hier kan geen kind meer uitkomen? Het is niet natuurlijk”, zegt de schrijfster.

Advertentie

Lekkere hapjes
In plaats van zich helemaal af te trainen, kan een vrouw zich volgens Son beter bezig houden met lekker eten. “Een vrouw hoort – letterlijk – in de keuken lekkere hapjes te maken,” aldus Sonja.

 

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Vrouw. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien