Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dít is de ultieme beautytip van Linda de Mol

Linda de Mol heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze regelmatig botox gebruikt, maar in de nieuwe Linda vertelt ze er nog eens uitgebreid over.

De presentatrice is natuurlijk vaak te zien op televisie en is daardoor veel bezig met haar uiterlijk. Daarom is haar ultieme beautytip dan ook: één keer per jaar botox gebruiken. Linda schrijft dat ze vervolgens twee maanden lang ‘wat minder kan bewegen’ met haar gezicht, maar dat de rimpels dan wel langzaam verdwijnen. In haar voorhoofd laat ze het niet spuiten, want ‘daar gaan je wenkbrauwen van hangen’. Wil je wat doen aan de rimpels op je bovenlip? Door je bovenlip te scrubben kun je dat voorkomen. Scheelt weer een hele behandeling, aldus Linda.

Advertentie

Resultaat
Een botoxbehandeling heeft gemiddeld 3 tot 4 maanden resultaat, maar wanneer je het laat behandelen zou het resultaat ook langer zichtbaar blijven. Linda zegt zelf maar één keer per jaar botox te gebruiken, maar wanneer ze dan weer voor een behandeling gaat, is een beetje onduidelijk.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Lindanieuws.nl. Beeld: ANP.

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien