Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zó ziet de vader van Nicolette van Dam eruit

Nicolette van Dam trakteert steeds vaker op kiekjes van haar familie. Dit keer zet de presentatrice haar vader in het zonnetje.

René van Dam is de trotse vader van Nicolette en heel toevallig vandaag jarig. Hij is 60 jaar geworden! Dat zouden wij hem echt niet geven.

Advertentie

Brasserie Van Dam
3 jaar geleden hebben Nicolette en haar broer Sebastiaan de brasseriezaak van hun ouders overgenomen. En zo hebben opa en oma Van Dam alle tijd om te genieten van hun kleinkinderen, Lola-Lily en Kiki-Kate.

Papa is jarig! Hieperdepiep hoera! Wat ben ik blij met zo’n kanjer van een vader… 💙❤️🎉 #bday #daddysgirl

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

BEKIJK OOK:

Bron: Instagram. Beeld: Instagram, Brunopress

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien