Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Vader OG3NE-zussen heeft weer een nieuwe liefde na verlies vrouw

Rick Vol, de vader van de OG3NE-zussen Lisa, Amy en Shelly, heeft een nieuwe liefde. Vorig jaar overleed zijn vrouw Isolde op 48-jarige leeftijd maar lijkt nu weer het liefdesgeluk gevonden te hebben.

Isolde overleed in juli 2017 op tragische wijze aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker.

Advertentie

Zomervakantie
“Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine,” schrijft Rick bij een foto van hem en Janine Aarts.

Verliefd
Ook Janine plaatst dezelfde foto op Instagram en zet daarbij: “Sinds korte tijd ben ik zo ontzettend verliefd, gelukkig en dankbaar dat ik van grote betekenis ben op iemands leven. Ik ben blij Rick, dat ik samen met jou mag genieten van deze prachtige zomervakantie.”

Nooit anders
Regelmatig herdenkt Rick Isolde met een foto op social media. “Het zal nooit te bevatten zijn dat je er niet meer bent”, schreef hij in juli, precies een jaar na haar overlijden. “Het zal nooit anders zijn, maar ik probeer mezelf eraan te houden, alles uit het leven te halen, te leven voor het geluk. Maar wat mis ik je daarbij, mijn mooie, lieve Isolde.”

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Beeld: ANP & Instagram

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien