Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Veel kritiek op eerste aflevering De Roelvinkjes

De eerste aflevering van de Roelvinkjes is woensdagavond gemengd ontvangen. Waar sommige kijkers enthousiast reageerden op de nieuwe realityshow, ergerden anderen zich groen en geel aan het ‘verwende’ gedrag van Dave en Donny Roelvink.

In de eerste aflevering kregen Dries, Dave, Donny en Honoria voor het eerst hun tijdelijke huis te zien in de Amsterdamse wijk Tuindorp. En dat was best even wennen…

Advertentie

Nieuw onderkomen
‘’Van de buitenkant lijkt het een lief huisje, maar als ik binnenkom krijg ik rooie vlekken,’’ aldus Honoria. En ook Dave en Donny moeten even slikken. ‘’Je staat er nu in, maar het besef dat je hier de hele maand moet vertoeven is er nog niet echt. Ik denk dat wij het toch wel zwaar gaan krijgen.’’ De reacties van de Roelvinkjes schieten bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Het hoekhuis mét tuin is volgens velen een luxe in Amsterdam. ‘’En dan te bedenken dat er een wachtlijst van 20 jaar is voor dit soort woningen in Amsterdam,’’ zo reageert iemand op Twitter.

Klein budget
Na het bezoek aan hun nieuwe woning staan de Roelvinkjes alweer voor een nieuwe uitdaging: ze moeten het huis inrichten. Het budget waar Dries op gehoopt had (10.000 euro) komt niet eens in de buurt van het bedrag dat ze krijgen: de Roelvinkjes moeten het doen met ‘slechts’ duizend euro. Hoewel ze in de eerste instantie hun twijfels hebben, lukt het Dries en Honoria wel om binnen het budget te blijven.

Bijzonder trucje
Ondertussen moeten Dave en Donny, die zelf in luxe auto’s rijden, op zoek gaan naar een vervoersmiddel voor de komende dagen. En dat gaat ze niet bepaald makkelijk af: de twee krijgen 650 euro om een auto te vinden waar het hele gezin in past. Donny en Dave blijken nogal een opmerkelijk trucje te hebben om auto goedkoper mee te krijgen: ze breken namelijk de antenne van een auto af om zo korting te krijgen. ‘’Benny, bedankt!’’, zingen de twee triomfantelijk in koor als ze met hun nieuwe auto wegrijden.

Negatieve reacties
Al met al valt het gedrag van de broertjes Roelvink niet bepaald goed bij de meeste kijkers, zo valt te lezen op Twitter:

Nieuwsgierig naar het nieuwe programma van de Roelvinkjes? Wij zochten ze op in hun nieuwe huis en vroegen hen wat ze het meest gaan missen aan hun luxeleven:

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: De Roelvinkjes/Twitter. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien