Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Veel kritiek op rokende moeder in ‘Vier handen op één buik’

De nieuwste aflevering van ‘Vier handen op één buik’ heeft weer het nodige losgemaakt bij de kijkers. Het feit dat de 18-jarige Roos gewoon is blijven doorroken tijdens haar zwangerschap, schiet bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

In het NPO-programma Vier handen op één buik bereiden zwangere meisjes zich voor op de komst van hun kindje. Ze worden bijgestaan door bekende moeders.

Advertentie

In deze aflevering werd de 18-jarige Roos bijgestaan door bekende moeder en vlogger Monica Geuze. Roos is 18 als zij in verwachting raakt van haar 17-jarige vriend Kilibon. Ze ziet vooral heel erg op tegen de bevalling en het feit dat haar relatie op losse schroeven staat, helpt ook niet echt mee.

Stoppen met roken

Monica doet dan ook haar best om Roos bij te staan in deze turbulente tijd, maar signaleert al vrij snel een groot probleem: de zwangere Roos is namelijk niet gestopt met roken. Samen met haar vriendje Kilibon gaan er de nodige sigaretjes doorheen, wat Monica doet besluiten om samen met Roos een afspraak te maken: de twee gaan samen proberen te stoppen met roken.

Opvallend moment

Als Monica een paar weken later weer langskomt, blijkt die afspraak niet echt te zijn nageleefd. Roos rookt namelijk nog steeds flink door. Monica besluit om zowel Roos als Kilibon naar een stoppen met roken-cursus te sturen. De twee lijken in de eerste instantie aandachtig te luisteren, maar als de twee vervolgens tijdens de cursus een ‘rookpauze’ nemen, barst het al snel los op Twitter. Ook de opmerking van Roos dat ze liever geen pijnbestrijding wil tijdens haar bevalling omdat ze ‘geen troep’ in haar lijf wil, valt bij veel kijkers verkeerd:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: BNN VARA, Twitter. Beeld: Brunopress, BNN VARA

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien