Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Heel verdrietig nieuws voor Angela Groothuizen

De moeder van Angela Groothuizen is overleden. Dat maakte de presentatrice en zangeres bekend op haar Instagramaccount met een prachtige foto, waarop duidelijk te zien is hoe ze op haar lijkt. 

“Dag lieve mama,” schrijft ze erbij. “Ik mis je tot de hemel en terug.”

Advertentie

Dag lieve mama. Ik mis je tot de hemel en terug.❤️

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

Eerder plaatste ze nog een foto van haar moeder met kerst.

Kerst met mijn moesje ( bijna 92) #dankbaar

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op


Haar moeder kwam uit een gezin van 15 kinderen, vertelde Angela eerder in Margriet. Ze leken niet op elkaar. “Nee, ik ben heel anders dan zij. Mijn moeder houdt van gezellig lang koffiedrinken in een kringetje. Heel Noord-Hollands. Ik heb dat zitvlees niet. Ik heb een carrière en zij moest thuis blijven. Haar broer vond het onrechtvaardig en gaf haar het advies om elke dag de krant te lezen. Dat doet ze nog.”

Ik wil dat mijn moeder trots op me is

“Ik ben ervan overtuigd dat ik zo’n overlever ben, omdat ik dat voor haar doe. Zodat zij trots op mij is. Ze zegt soms: ‘Jij was altijd je moeders hoeder.’ Dat klopt. Mijn vader kreeg vlak voor mijn geboorte een hersenbloeding en was daarna verlamd. Hij werd een totaal andere man. Al het werk dat zij thuis verzette, werd niet echt gezien. Ik lette voortdurend op of het wel goed ging met haar. Ik stond zo dicht bij haar, dat toen ik bekend werd, mijn broers en zussen dat heel irritant vonden. Want ze had het altijd over mij. Toen heb ik afstand genomen. ‘Je was er nooit,’ zegt ze. Nu, aan het einde, is mijn zus elke dag bij haar. En ik heb haar vaak meegenomen op reis. Ze beleeft een mooie laatste akte.”

Bron: Margriet. Beeld: Brunopress

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien