Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Verdrietig nieuws voor André van Duin

André van Duin brengt verdrietig nieuws naar buiten. Bij zijn man, Martin Elferink, is namelijk een lichte vorm van botkanker ontdekt. 

“Het is allemaal niet héél ernstig, maar toch schrik je natuurlijk enorm bij het horen van dat vreselijke woord”, legt André uit in De Telegraaf.

Advertentie

Uitzaaiingen
Martin brak laatst spontaan zijn sleutelbeen. “Martin gooide iets weg en toen was het krák. Dat is niet normaal. Een sleutelbeen breek je door een klap of een val van je fiets, maar spontaan… dat hoort niet te gebeuren.” Na onderzoeken in het ziekenhuis kwam naar voren dat er kleine uitzaaiingen zijn. “Daar wordt nu wat aan gedaan”, zegt André. Van bestralingen of chemo is volgens de cabaretier nog geen sprake. De ziekte wordt voorlopig bestreden met medicijnen.

Rustig aan
André vertelt dat ze er nu heel rustig mee omgaan. “Ik ben een paar keer mee geweest naar het ziekenhuis, dus het valt me nog mee dat dit niet eerder bekend werd”, zegt hij. “Een petje en een brilletje opzetten, dat helpt míj natuurlijk niet hè, als ik niet wil opvallen. Ik kan beter gewoon gaan.”

André van Duin en zijn man Martin Elfrink:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: ANP, De Telegraaf. beeld: ANP

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien