Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Opnieuw verdrietig nieuws voor Fajah Lourens

Fajah Lourens deelt een heel verdrietig bericht op Instagram. De vader van haar zoontje is overleden aan een hersenvliesontsteking.

Bij een foto van haar zoontje Shai en zijn vader schrijft de dieetgoeroe en actrice: “VERDRIET… Afgelopen vrijdag is Daniel de vader van mijn zoon Shai overleden. Omdat er een rouwadvertentie is geplaatst, word ik nu gebeld door verschillende media. Dat snap ik het hoort er bij als je bekend bent maar lieve allen. Ik heb vandaag een pak gekocht met Shai voor de begrafenis van zijn eigen vader, ik heb even niks te melden.”

Advertentie

Hersenvliesontsteking
“Daniel is overleden aan de gevolgen van een hersenvliesontsteking. We hebben hele heftige weken achter de rug en proberen dit een plekje te geven. Ik ben super trots op zijn drie kinderen waaronder m’n eigen kind en de manier waarop ze met dit verlies omgaan. Ik had het graag nog even stil gehouden maar het is niet anders. Ik heb de aankomende twee maanden vrij gepland in mijn overdag agenda om er te zijn voor Shai. Ik hoop dat de bedrijven die ik helaas heb moeten cancellen daar begrip voor kunnen opbrengen.”

Relatie van 7 jaar
Fajah en Daniel gingen in 2010 na een relatie van 7 jaar uit elkaar. Daniel heeft naast zoontje Shai nog 2 kinderen uit een andere relatie.

VERDRIET…Afgelopen vrijdag is de Daniel vader van mijn zoon Shai overleden. Omdat er een rouw advertentie is ge plaatst wordt ik nu gebeld door verschillende media. Dat snap ik het hoort er bij als je bekend bent maar lieve allen. Ik heb vandaag een pak gekocht met Shai voor de begrafenis van zijn eigen vader ik heb even niks te melden. Daniel is overleden aan de gevolgen van een hersenvlies ontsteking. We hebben hele heftige weken achter de rug en proberen dit een plekje te geven. Ik ben super trots op zijn drie kinderen waaronder mn eigen kind en de manier waarop ze met dit verlies omgaan. Ik had het graag nog even stil gehouden maar het is niet anders. Ik heb de aankomende twee maanden vrij gepland in mijn overdag agenda om er te zijn voor Shai. Ik hoop dat de bedrijven die ik helaas heb moeten cancellen daar begrip voor kunnen opbrengen. ❤

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op


Neefje
Vorig jaar verloor Fajah haar neefje bij een familiedrama in Amsterdam. In de video hierboven zie je hoe zij terugblikt op het zeer bewogen vorige jaar.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update! 

Bron: Show, Beeld:ANP

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien