Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Verdrietig nieuws voor presentatrice Merel Westrik

Verdrietig nieuws voor Merel Westrik. De relatie van de 39-jarige presentatrice is al een tijdje geleden gestrand. Merel hing dit niet aan de grote klok, maar bevestigt de geruchten rondom haar liefdesleven voor het eerst in tijdschrift Linda.

Merel en haar ex-vriend Patrick Maes hadden een relatie sinds oktober 2012. Hoe lang het stel precies uit elkaar is, is niet bekend.

Advertentie

Einde relatie Merel Westrik
In Linda. gaat Merel het gesprek aan met Di-rect-zanger Marcel Veenendaal. Ze hebben een ontwapenend gesprek over hun beide liefdeslevens. Merel Westrik is openhartiger dan ooit, en vertelt waarom ze niet eerder over het einde van haar relatie sprak in de media. “Dat weet bijna niemand, omdat ik liever niet over mijn privéleven praat. Maar hij is nog steeds mijn allerbeste vriend.”

Positief
Merel laat weten nog altijd positief terug te kijken op de tijd die zij en Patrick samen hadden. Dit geldt niet alleen voor haar relatie met Patrick, “dat geldt voor al mijn langere relaties”, zegt Merel in het interview. Ze heeft nog altijd veel contact met haar ex-vriend, en zou dit het liefst met al haar exen hebben. “Helaas is dat niet het geval”, aldus Merel.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien