Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Heel verdrietig nieuws voor Paul de Leeuw

Het was een verschrikkelijke week voor Paul de Leeuw. De presentator verloor in een heel korte tijd 2 belangrijke mensen in zijn leven.

Paul deelt zijn verdriet op Instagram.

Advertentie

Emotioneel
In één week afscheid nemen van twee geweldige mensen! Soms is het leven onbegrijpelijk! Maar we gaan door en ze zijn voor altijd bij ons!”, schrijft de emotionele Paul bij het bericht. Op de foto staan Willem, de vriend van zijn moeder, en journalist en presentator Kees Driehuis.

Sterkte
Eerder deelde de presentator al een foto van zijn moeder en vriend Willem. “Bedankt lieve Willem voor het dragen van mijn moeder op jouw vleugels”, schreef hij bij het lieve kiekje. Paul wordt overladen met lieve berichtjes van zijn volgers. Ze condoleren hem en wensen hem veel sterkte in deze verdrietige periode.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In één week afscheid nemen van twee geweldige mensen! Soms is het leven onbegrijpelijk! Maar we gaan door en ze zijn voor altijd bij ons!

Een bericht gedeeld door paul de leeuw (@pauldeleeuw) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bedankt lieve Willem voor het dragen van mijn moeder op jouw vleugels! ❤️❤️

Een bericht gedeeld door paul de leeuw (@pauldeleeuw) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien