Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Verdrietig nieuws voor schaatser Sven Kramer

Het is een verdrietige week voor Sven Kramer. Zijn vader, Yep Kramer (61), is woensdag zwaargewond geraakt bij een busongeluk. 

Dat meldt Omrop Fryslân.

Advertentie

Traumahelikopter
Het ongeluk gebeurde woensdagavond toen Yep met z’n racefiets botste met een bus. Er werden gelijk 2 ambulances opgeroepen. De oud-schaatser was niet direct aanspreekbaar, dus er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Gelukkig hoefde deze niet in actie te komen.

Ziekenhuis
Yep werd na de eerste behandelingen van het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis in Groningen gebracht. Er is nog niets bekend over zijn verwondingen. De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

Elfstedentocht
Yep Kramer was in de jaren 80 een fanatieke schaatser. Hij schaatste op hoog niveau en deed mee aan diverse EK’s en WK’s. In 1980 en 1984 deed hij zelfs mee aan de Olympische Spelen en in 1997 kwam hij als 8e over de finish bij de Elfstedentocht.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Omrop Fryslân. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien