Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Verdrietig nieuws voor Cornald Maas

Voor presentator en commentator Cornald Maas was de feeststemming na de winst op het Eurovisie Songfestival maandag in één klap weg.

Hij hoorde dat zijn vader plotseling is overleden.

Advertentie

Met aarzeling
Cornald twijfelde of hij het nieuws wilde delen, maar besloot dit tóch te doen, omdat zijn telefoon nog steeds roodgloeiend staat vanwege het ongekende songfestival-succes.

Losing game
De presentator keerde zondag terug uit Tel Aviv en zat diezelfde avond aan tafel bij Pauw om te praten over de overwinning van Duncan Laurence. Bij zijn bericht op Twitter plaatste Cornald een deel van de liedtekst van Arcade. Hij eindigt met de woorden: “Loving you is a losing game.” Voorlopig is Cornald ‘uit de lucht’.

Reacties
De condoleances stromen inmiddels binnen. Zo schrijft Georgina Verbaan: “Och nee. Gecondoleerd.” Ook schrijver Abdelkader Benali en honderden andere mensen schrijven ‘gecondoleerd’ onder het bericht.

Bron: Twitter. Beeld: ANP, Twitter

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien