Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Verdrietig nieuws voor Frans en Mariska Bauer

Frans en Mariska Bauer hebben een zwaar weekend achter de rug. De twee hebben zondag afscheid moeten nemen van hun hondje Roosje.

Op Instagram laat Frans weten dat hij het beestje erg zal gaan missen. “Vandaag helaas afscheid moeten nemen van ons hondje Roosje. Ik zal je missen kleine vriend,” zo schrijft hij.

Advertentie

“Kleine vriendin”
Ook Mariska heeft het er zwaar mee. Op Instagram schrijft zij:  “Roosje, onze kleine roosje is vandaag om 16.25 u ingeslapen . Je was de gangmaker van de andere hondjes , de gene die naar me lachte als je een koekje kreeg, je stond me altijd bij de deur op te wachten als ik thuis kwam . We zullen je missen kleine vriendin.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien