Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Verdrietig nieuws voor snowboardster Bibian Mentel

Bibian Mentel heeft twee weken geleden slecht nieuws van haar arts gekregen: de kanker is weer terug in haar lichaam. Bij de 46-jarige Paralympisch kampioen zijn meerdere tumoren ontdekt.

Bibian deelde woensdagavond het slechte nieuws in RTL Boulevard.

Advertentie

Alsnog op vakantie gegaan
“Het voelt alsof mijn kaartenhuis van binnen instort”, zo vertelt Bibian. De voormalig snowboardster kreeg het advies van haar arts om toch met haar zoon en man op vakantie te gaan. “Het is misschien wel de laatste zomer in goede gezondheid.”

Deelname Dancing with the Stars
Hoewel er al tien keer eerder kanker bij Bibian is geconstateerd, is ze altijd positief en strijdlustig gebleven. Ook deze keer blijft ze hoopvol. Bibian doet mee aan Dancing With the Stars en denkt er niet aan om te stoppen met haar deelname.

Carpe diem
Volgens haar man is het trainingsschema handig ingepland: “In de ochtend gaat ze oefenen, ‘s middags is de bestraling en de rest van de middag is ze kotsmisselijk. Daarna een rustdag en dan weer.” Bibian: “Ik kan me heel erg optrekken aan dansen en leuke dingen doen. We hebben niet voor niets carpe diem op onze polsen laten tatoeëren. Pluk de dag.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien