Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Kijkers onder de indruk van verdrietige aflevering 'Het mooiste meisje van de klas'

Het verhaal van de Groningse Juliette heeft de kijkers van Het mooiste meisje van de klas enorm weten te ontroeren. In de bloei van haar leven kreeg niet alleen zij, maar ook haar man een vreselijke diagnose.

Het leven van Juliette is na haar schooltijd bizar verlopen. Ze krijgt een goede baan bij een Amerikaanse modemerk en samen met haar partner en hun 2 kinderen wonen ze de helft van de tijd in Amsterdam en de andere helft in Saint-Tropez.

Advertentie

Vreselijk nieuws

Het noodlot slaat toe wanneer Juliette de diagnose borstkanker krijgt en haar man 2 jaar later ook te horen krijgt dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. De 2 blijven toch positief en proberen samen met hun gezin iets van het leven te maken. Maar in december 2017 krijgt het stel op dezelfde dag vreselijk nieuws: ze zijn allebei uitbehandeld. “We hebben 3 weken verlamd op de bank gezeten. Wie gaat nu als eerste overlijden?”, vertelt Juliette in de uitzending.

Verdrietige aflevering

Juliette ligt tijdens de opnames in een hospice, haar man is een jaar geleden overleden. Na zijn dood heeft ze er alles aan gedaan om haar kinderen goed achter te laten. “Ik vind het heel erg dat ik hen moet achterlaten. Dat ze dit moeten doorstaan. Maar ik weet dat ze het kunnen”, vertelt ze.

Juliette overlijdt 2 weken voor de uitzending. Presentator Jaap Jongbloed noemt deze uitzending een van de bijzonderste die hij voor dit programma heeft gemaakt. Ook de kijkers zijn erg onder de indruk van de verdrietige aflevering:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: AVRO-TROS

Lees meer

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien