Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Dit was de ietwat verrassende verjaardagstaart van Meghan Markle

Meghan Markle mocht onlangs 38 kaarsjes uitblazen. De hertogin vierde haar verjaardag heel klein, te midden van slechts een aantal vrienden en wat familieleden. Zelfs haar verjaardagstaart was ietwat ingetogen, blijkt uit recent opgedoken foto’s.

Meghan vierde haar verjaardag klein omdat ze kort daarvoor een extravagante babyshower had gegeven. De kosten van het feestje in New York? Ruim €440.000. De vrouw van prins Harry werd hierna overladen met kritiek, waardoor ze haar verjaardag dus maar bescheiden vierde.

Advertentie

Verjaardag Meghan Markle
Op 4 augustus werd de kersverse moeder 38 jaar. Maar in plaats van een groots feest op een bijzondere locatie te geven, vierde Meghan Markle haar verjaardag gewoon thuis in Frogmore Cottage. “Die babyshower was op het gebied van pr een ramp en dat wilde ze niet nog eens meemaken”, vertelde een bron destijds aan Britse media.

Subtiele worteltaart
Van haar verjaardagstaart zou je dan wel een groots bakwerk met meerdere lagen, slagroom en allerlei versiersels verwachten. Maar zelfs dát bleek niet het geval te zijn. Het was namelijk een kleine worteltaart van een bakkerij uit Londen. Een mooi baksel, dat zeker. Maar niet écht van het kaliber dat je van een Britse royal zou verwachten, toch?

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Daily Mail. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien