Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Zó ziet de verloofde van make-upgoeroe Nikkie de Jager eruit

Maandag maakte YouTubester en oud WIDM-deelnemer Nikkie de Jager in een openhartige video bekend dat ze transgender is. Iets wat ook haar verloofde Dylan aan het begin van hun relatie niet wist.

“Het voelde zó goed, dat ik bang was om hem kwijt te raken als ik hem mijn hele verhaal zou vertellen.” Al heeft Nikkie daar achteraf wel spijt van. Ze raadt anderen die in een soortgelijke situatie zitten en verliefd zijn dan ook aan het uiteindelijk wel te vertellen. “Daar heeft je geliefde recht op en dat verdient hij of zij”, zegt ze.

Advertentie

Nikkie en Dylan leerden elkaar in 2018 kennen. “Dit is de jongen die mijn leven heeft veranderd”, schreef de vlogger bij hun eerste kiekje samen. In de zomer van 2019 vroeg Dylan zijn vriendin in Italië ten huwelijk. Nikkie probeert hun liefdesleven zo privé mogelijk te houden en deelt niet zo heel vaak foto’s van hen samen. Na lang smeken verscheen Dylan laatst wel in een grappige video op haar YouTubekanaal waarin te zien is hoe hij haar make-up probeert aan te brengen.

Toegegeven: van de plaatjes waarop ze wel samen staan, spat het geluk af:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien