Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Man vindt na 15 jaar zijn verloren trouwring terug op déze gekke plek

Het is natuurlijk huilen met de pet op als je je trouwring kwijtraakt. Het overkwam Jan Bandstra uit Emmeloord 15 jaar geleden.

Afgelopen week vond hij zijn ring terug, op een wel héél bijzondere plek.

Advertentie

Verstopt doucheputje
Woensdag kwam Jan erachter dat het doucheputje in zijn badkamer flink verstopt zat. Met een veer besloot hij het probleem op te lossen en de troep omhoog te halen. Je raadt het al: tussen alle viezigheid vond Jan zijn trouwring, die hij maar liefst 15 jaar geleden kwijtraakte. Dat is nog eens een fijne vondst!

Hoop opgegeven
Jan en zijn vrouw Elsa hadden de hoop de ring ooit terug te vinden eigenlijk al opgegeven. “Vorige week zeiden we nog tegen elkaar dat de ring waarschijnlijk nooit meer terugkomt”, laat hij aan Editie NL weten. “En daar was-ie ineens weer!”

Zwarte plekken
Een nieuwe ring wilde Jan niet. Al die tijd heeft hij een plekje aan zijn vinger vrijgehouden voor zijn verloren ring. “Hij is van goud, al kan-ie inmiddels overduidelijk een flinke poetsbeurt gebruiken. Hij is nu vooral donker met veel zwarte plekken.” Gewoon even langs de juwelier Jan, dan glimt-ie weer als nooit tevoren!

Aan het oriënteren voor jullie huwelijks(jubileum)reis? Wat dachten jullie van een weekje naar de Caraïben:

9 dagen naar het paradijselijke Bonaire
9 dagen naar het paradijselijke Bonaire
€699
Bekijk hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Editie NL. Beeld: iStock

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien