Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Verraden de sieraden en Napoleon-pose van Nikkie dat ze de mol is?

De finale van Wie is de mol? is in zicht en de Molloten speculeren erop los. Wie is toch die grote saboteur? Dit keer zijn het de sieraden en opvallende pose van Nikkie de Jager die haar ineens weer verdacht maken.

Het speciale jubileumseizoen is opgenomen in Italië. In de 6e aflevering ging de zoektocht van Ron, Peggy, Patrick en Jeroen naar Nikkie en Tygo verder. Als zij het tweetal op tijd zouden vinden, moesten ze zich allemaal klaar maken voor de test en 2 executies. Wanneer Nikkie en Tygo níet werden gevonden, werd dit tweetal hiervan vrijgesteld.

Advertentie

Is Nikkie de mol?

Tygo en Nikkie zaten opgesloten op Elba. Dit is het eiland waar Napoleon vroeger naartoe werd verbannen. En daarom is het zo opvallend dat Nikkie precies de houding van de beroemde Napoleon aanneemt in de leader van de aflevering. Napoleon staat bekend om zijn houding. Hij staat namelijk vaak met zijn rechterhand in zijn jas gestoken en benen tegen elkaar.

Sieraden

Het is waarschijnlijk een bewuste actie van Nikkie, maar wil ze hiermee stiekem laten weten dat zij de mol is? Bovendien draagt Nikkie in alle afleveringen bijzondere sieraden. En heel toevallig hebben deze sieraden iets te maken met de aflevering. Zo droeg ze in een eerdere aflevering een ketting met een hangslot, terwijl ze toen tijdens een opdracht hangsloten moesten openen. In een andere aflevering droeg ze een schakelketting. Je raadt het waarschijnlijk al: in die aflevering moesten ze een schakelketting doorzagen. Hmm… staat Nikkie intussen ook op jouw verdachtenlijstje?

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Avrotros

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien