Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Verwaarloosde hond krijgt hoognodige knipbeurt

Dankzij zijn onverzorgde vacht was verwaarloosde hond Kain haast onherkenbaar. De dierenbescherming pikte hem op toen hij in zijn uppie over straat liep en trakteerde hem op een hoognodige knipbeurt. 

“Arme Kain zag er zo erg uit toen hij werd gevonden, dat het heel duidelijk was dat er lang niet voor hem gezorgd was”, zegt een medewerker van de dierenbescherming, Sally Kearns, tegen Metro UK. De hond – gevonden in het Engelse Braunstone – ging rechtstreeks naar de trimmer, die zijn vacht flink onder handen nam. Onder de verwaarloosde vacht vol klitten kwam een shih tzu tevoorschijn.

Advertentie

Op zoek naar Kains baasje
De medewerkers van de dierenbescherming zijn opgelucht dat ze geen pijnlijke plekken op het hondenlijfje aantroffen. Kearns: “Dat komt jammer genoeg vaak voor. Soms kunnen de enorme klitten er zelfs voor zorgen dat de beweeglijkheid van het beest wordt belemmerd, waardoor hij of zij maar moeilijk kan lopen.” Kain zit op dit moment in een dierenverzorgingshuis in Leicester. De dierenbescherming zoekt ondertussen naar zijn baasje, omdat ze bang zijn dat er meer huisdieren bij de eigenaar leven waar niet goed voor gezorgd wordt.

Nieuw: Libelle op WhatsApp! Meld je gratis aan: http://www.libelle.nl/mensen/actueel/leukste-berichten-libelle-op-telefoon

KIJK OOK: Het kan: geen bezem vol (honden)haar en tóch een stofvrije vloer

LEES OOK:

Bron: Metro. Beeld: iStock

Speel hier de Zweedse puzzel van zaterdag 18 januari

Zweedse puzzel Libelle

Premium

Zin om lekker te puzzelen dit weekend? Waag je aan deze topper van een Zweedse puzzel.

Na aankoop heb je 7 dagen om 'm af te maken. Zet 'm op!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien