Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Verwarde reacties op internet over Hilda van 'Het Mooiste Meisje van de Klas'

Hilda van der Meulen (46) groeide op in het Friese dorpje Oudeschoot. Paardensport was haar grote hobby, maar dit veranderde toen ze in 1993 plots tot Miss Nederland werd gekroond.

Hilda werd aanbeden door de jongens van de openbare Mavo in Heerenveen. Maar zij waren niet de enigen, want tijdens een avondje stappen loopt de Friezin de Vlaamse popster Koen Wauters van Clouseau tegen het lijf.

Advertentie

Hilda
De zanger was zo onder de indruk van Hilda dat hij diezelfde nacht nog een liedje over haar schreef. Die, heel toepasselijk, Hilda heette. Helaas eindigde de relatie tussen de twee vroegtijdig.

Belevenis
Na de bekroning tot Miss Nederland trok de nuchtere Friezin eropuit: ze woonde in steden als Brussel, Londen en Los Angeles. Ze deed daar modellenwerk, ging voor een filmcarrière en uiteindelijk trok de scientologybeweging haar aandacht.

Scientology
En dat zorgde bij een aantal mensen voor de buis voor verwarring. Hilda was een pienter meisje volgens de kijkers, maar dit beeld viel in duigen toen ze vertelde dat ze zich aangesloten had bij de scientologybeweging. Bij deze beweging zocht Hilda antwoorden op levensvragen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: NPO.nl. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien