Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Victoria Koblenko krijgt te horen dat ze 'geen goede moeder is' na het plaatsen van déze foto

Victoria Koblenko is in augustus twee jaar geleden bevallen van haar eerste kind, zoontje Kiy. Samen met haar liefde Evgeniy Levchenko geniet ze van wat zomerse dagen.

Victoria plaatst op Instagram een foto van haar partner met hun kindje. Te zien is hoe de vader zijn jongen in een zwembad in de lucht gooit. Bij de foto schrijft ze: ‘Vlieg maar lekker, jongen. Papa vangt je altijd op’.

Advertentie

Gemopper
Hoewel veel mensen de foto ontzettend gaaf vinden, zijn er ook mensen die wat te mopperen hebben. Ze vinden dat het jongetje ‘veel te hoog vliegt’ en dat Victoria dus beter op haar zoon zou moeten letten. Ze vinden dat ze ‘zo geen goede moeder is’. De reacties op de foto stromen binnen en gelukkig zijn er ook een heleboel mensen die positief reageren op het plaatje. Zij zeggen juist dingen als: ‘dit vinden kinderen het leukste wat er is’ en ‘wat een mooi moment tussen vader en zoon’.

Fly baby, fly! Daddy will always catch you. Check stories for the finale of this jump

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien